Kolmannen osion yhtenä tehtävänä oli etsiä tietoturva-aiheisia uutisia ja jakaa niitä muille kurssilaisille. Eipä paljoa tarvinnut uutisia etsiä, kun niitä tulee vastaan melkein päivittäin. Viime päivinä on mm. uutisoitu Facebookin turvallisuudesta, kun kanadalainen tietoturva-asiantuntija Ron Bowles keräsi laillisesti sadan miljoonan Facebook-käyttäjän henkilökohtaiset tiedot yhteen rekisteriin. Ks. esim. YLE:n uutinen aiheesta . Facebookin turvallisuuteen liittyi myös Digitodayn eilinen kirjoitus Facebookin ystäväkutsujen hylkäämisestä. Tuota kirjoitusta voisi hyödyntää opetuksessakin sosiaalista mediaa käsiteltäessä.

Kahviloiden ja muiden julkisten paikkojen avoimien verkkojen vaaroista kirjoitti Kaleva reilu viikko sitten. Esim. Facebookin salasanat pystytään helposti "kuuntelemaan" kahvilan avoimessa verkossa surffaillessa.  

Mielenkiintoinen ja viihteellinen tietoturva-aiheinen uutinen oli viikko sitten Digitodayssa. Uutinen kertoo Microsoftin tempauksesta huijata roskapostin keinoin kadulla