Liekö vähäinen käytössä oleva aika vai laaja kiinnostuneisuus syynä siihen, että opiskeluni on ollut vielä melko pirstaleista. Verkko-opiskelulle ehkä tyypillisesti eksyn helposti jonkun mielenkiintoisen linkin perässä asiasta toiseen. Seikkailu on kuitenkin tuottanut tulosta ja itselleni uusia mielenkiintoisia verkostoja (esim. Vinkkiverkko ja LibraryThing) sekä materiaaleja (esim.Wikien opetuskäyttö -wiki ) on löytynyt.

Pääasiallinen tarkoitus oli tänään vähän pyöritellä Googlen työkaluja. Melko takkuavaa oli työskentely jossain vaiheessa. Liekö vika ollut hetkellisesti hitaassa nettiyhteydessä vai Googlen työkaluissa? Suurinosa työkaluista oli minulle entuudestaan vähintään ylimalkaisesti tuttuja, joten en alkanut systemaattisesti tekemään tehtäviä. Lomakkeen tekoa kuitenkin testasin oheisella kyselyllä (ks. edellinen kirjoitus). Upottaessani kyselyä tänne piti koodia käydä sorkkimassa lomakkeen leveyden osalta, kun muuten lomake ei olisi siististi mahtunut tänne blogiin. Käykääpä vastaamassa lukijakyselyyni!

Tässä pirstaleisessa opiskeluprosessissa hoksasin yhden vuodatus-blogin puutteen: kirjoituksista ei pysty tallentamaan vedoksia. Eli jos jutun haluaa tallentaa, pitää se myös julkaista samoin tein. WordPress:sä muistaakseni ainakin pystyi vedoksia tallentamaan ja varmaankin myös Bloggerissa, vai? Täytyypä vuodatuksen ylläpidolle laittaa heti palautetta aiheesta. :)